populaire vacatures

winkelmedewerker

winkelmedewerker

Achter de kassa, alle schappen netjes maken of helpen met een gordijnbestelling? Werken in een winkel van HEMA is iedere dag weer anders.
it-er

it-er

De IT afdeling, HEMA Digital genoemd, speelt een cruciale rol in de realisatie van onze digitale transformatie.
winkelmanagement

winkelmanagement

Zorg jij er samen met je collega’s voor dat de klant blij en met een volle tas de winkel verlaat?
chauffeur

chauffeur

Er worden maar liefst 400.000 artikelen per dag klaargelegd voor transport. Zorg jij er voor dat de artikelen op tijd in de winkels liggen?

team HEMA

Team HEMA fikst het met elkaar. Ons team bestaat uit allerlei types, talenten en specialisten. Als je je handen uit de mouwen steekt, leer je iedere dag iets nieuws van deze vakidioten met een HEMA hart. Dat komt mooi uit: er is werk aan de winkel, dus jouw leergierigheid en zin om aan te pakken kunnen we bij HEMA goed gebruiken.

Bij HEMA werk je niet alleen samen aan de vooruitgang van HEMA, maar bepaal je ook je eigen toekomst. Dat betekent dat je de ruimte krijgt om door te groeien en dat we je aanmoedigen om die ruimte in te nemen. Dit alles doen we tussen de gezellige lunchpauzes, teamborrels, afspraken en weekend updates bij het koffiezetapparaat door.

Zoals we binnen HEMA goed naar elkaar omkijken, kijken we ook elke dag hoe we beter met onze omgeving
om kunnen gaan. Dat betekent dat jij niet alleen het verschil kan maken met jouw werk, maar ook invloed kan hebben op onze impact wereldwijd.

Wij zijn team HEMA en wij fiksen het!

echt HEMA

Bij HEMA maken het dagelijks leven beter, makkelijker en leuker. Dat is onze passie sinds 1926. We zijn van mening dat goede kwaliteit en design beschikbaar moeten zijn voor iedereen voor een geweldige prijs. Daarom verkopen we in onze winkels en via partners wereldwijd alleen 100% zelfontworpen duurzame producten, zodat we onze klanten kunnen garanderen dat ze de beste producten en services krijgen
Er werken meer dan 19.000 collega’s in de winkels, distributiecentra, bakkerijen en op het HEMA kantoor. Van die zachte handdoek tot de vele kleuren nagellak of onze online fotoservice tot de beroemde HEMA tompouce: bij ons heb je keuze uit meer dan 32.000 producten en diensten. Elke behoefte die onze klant heeft, waar en wanneer dan ook, ondersteunen we 24 uur per dag, zeven dagen per week, online, via partners en in onze winkels. Echt HEMA.

mis nooit meer een vacature!